De jongeren bestemming van dit moment

De jongeren bestemming van dit moment

Voordat de zomer komt, moet je de bestemming bepalen die je tijdens je vakantie wilt bezoeken. Een van de beste opties voor de jeugd is vakantie Zakynthos. Zakynthos is een exotisch eiland in Griekenland. Op dit eiland kun je genieten van verschillende mooie stranden. Een van de bekendste stranden die je moet bezoeken is Navagio Beach. Dit staat ook wel bekend als Shipwreck Beach. Dit pittoreske strand is zo uniek. Op het strand zie je een sloopschip met blauw water en witte kiezelstenen. Dit strand is omgeven door hoge rotswanden. Navagio Beach is niet de enige bestemming die je in de zomer kunt bezoeken. Je kunt ook andere exotische bestemmingen in Zakynthos bezoeken, zoals Dafni Beach en Cameo Island.

Welke toeristische attracties worden aangeboden door Zakynthos?

Een andere bestemming voor zomervakantie in Griekenland is Dafni Beach. Dit rustige strand kan je een vredig en ontspannen gevoel geven. Op dit strand vind je houten hekken. Deze hekken worden gebruikt om de broedgebieden van schildpadden te beschermen. Dit strand staat algemeen bekend als het leefgebied van de Caretta schildpadden. Ongetwijfeld is het strand van Dafni ook populair als Turtle Island. Het is omdat je daar veel schildpadden kunt vinden. Ook lijkt de vorm van dit eiland op een schildpad. Het is heel uniek, niet? Een andere bestemming die je op Zakynthos kunt bezoeken is Cameo Island. Het is een privĂ©-eiland dat je kunt bereiken via een houten loopbrug vanaf Agios Sostis. ’s Avonds kun je op dit strand feesten.

Tips voor een vakantie op Zakynthos

Zakynthos is de juiste bestemming om in de zomer heen te gaan. Het biedt niet alleen prachtige stranden, maar biedt ook prachtige uitzichten over de stad en andere toeristische attracties. De beste tijd om dit eiland te bezoeken is van april tot oktober. Bovendien zijn juli en augustus de drukste maanden. Als je van een vredige en rustige plek wilt genieten, moet je er niet heen gaan in juli of augustus. Je kunt Zakynthos verkennen door een auto te huren. Ook kun je een cruise of motorboot huren om te genieten van het kristalheldere blauwe water rondom dit eiland.

admin

Geef een reactie